Over ons
wie ben ik.
INFO
Short about us

Bij Nu Mooi Schoonheidssalon & Pedicure kunt u terecht voor diverse behandelingen tegen een zeer betaalbare prijs! U kunt bij ons heerlijk ontspannen in een rustige en sfeervolle behandelruimte. Door de 19 jaar ervaring in de schoonheidsbranche bent u in goede handen en wordt ervoor gezorgd dat u als herboren naar huis gaat! Ook voor een vrijblijvend advies over gezichtsverzorging en huidverzorgingsproducten kunt u terecht in onze salon.

In de salon wordt gewerkt met de producten van Skeyndor. Skeyndor onderscheidt zich van andere salonmerken door een uitgebreid assortiment producten met een zachte geur, een prettige structuur en een zeer luxe uitstraling. De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat. Skeyndor heeft voor elk huidtype en elke leeftijd de juiste huidverzorging. Ook voor de huidverzorging van de man! Deze producten zijn van hoge kwaliteit, dierproefvrij en dermatologisch getest. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vak worden er regelmatig trainingen gevolgd.

U  bent ook welkom voor make-up advies, bruidsmake-up of bijvoorbeeld feest make-up. Er wordt dan gewerkt met de kwaliteitsmake-up van Pupa Milano!

Om tot een goed resultaat van de huidverzorging te komen zijn de producten ook te koop in de salon. Want stress, luchtverontreiniging en zonlicht laten sporen achter op de huid. Daarom is het belangrijk dat uw huid op de juiste manier verzorgd wordt. De juiste producten en regelmatig een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste doen wonderen!

De salon is aan huis gevestigd en bevindt zich op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Ik zie u graag in de salon!

Uw schoonheidsspecialiste,

Suzanne Tebbes-Alofs

Tel. 06-12517880
Stivas gediplomeerd sinds 2000

Get Social
We are professionals
VIEW OUR FRIENDLY TEAM